VERTERA ARTHROPLAST

За поръчки на тел 0878 346 349

АРТРОПЛАСТ ОТ ВЕРТЕРА – VERTERA ARTHROPLAST

Артропласт от Вертера (Vertera ARTHROPLAST) помага и облекчава симптомите при ставни болки /крака, колена, ходила, ръце, китки, пръсти, лакетна става/, ревматизъм, артрит, болки в костите, глезените, сутрешна скованост на ставите, остеопороза и др.

Здравословна диетично лечебна храна.

Естествена формула на Vertera Arthroplast от природни компоненти, съдържащи в състава си необходимите минерални и органични вещества необходими за костно ставната система, които стимулират формирането на костна тъкан, укрепването на скелета и безупречното му функциониране.

Допълнителен източник на хондроитин сулфат и глюкозамин

ОПИСАНИЕ НА ВЕРТЕРА АРТРОПЛАСТ

Рационално насища организма с комплекси жизнено необходими съединения, участващи в активизиране на оздравителните процеси.

Участва във формирането на химичния състав и вътрешните структури на костно – ставната система.

Оптимизира съчетаването на основните свойства на твърдите тъкани ( кости и зъби ) : твърдост, сила, еластичност, подвижност.

Компенсира недостатъка на зъбно и костноформиращите органични комплекси и минерали в случаите на недостатъчно постъпване или нарушено усвояване.

Профилактика на възможни отклонения в структурата и функцията на костно – ставната и зъбночелюстната система, съхраняване на пълноценна трудоспособност.

Профилактика на остеопорозата и костните счупвания.

Физиологично подредено формиране и заздравяване на костната и зъбната тъкан в активния период на растеж ( детство и юношество ).

Съхранява здравината на тъканите на костната система в „пренастройките“ на хормоналния баланс, в периода при жените след 45 годишна възраст.

Съхранява подвижността на ставите и необходимия обем на движение при възрастните хора.

Нормализира процесите в организма и го насища с необходимите хранителни елементи, в съчетание с освобождаване на отпадъчни и токсичните вещества.

Участва активно във верига обменни процеси, осигуряващи синхронно съвместно функциониране на храносмилателната, кръвоносната, отделителната, ендокринната, нервната и имунната система на организма.

VERTERA ARTHROPLAST СЪСТАВ

100% Organic

Вода

Ламинария

помощни компоненти, екстракт от стевия, антиоксидант, комплекс лимонена киселина, рН-регулиращо средство, калциев глюконат)

Ябълков сок концентрат

Касис сок концентрат

Хондроитин сулфат

Глюкозамин

Глог екстракт (плодове)

Бяло зеле прах

екстракт от шипка

ВЕРТЕРА АРТРОПЛАСТ НЕ съдържа изкуствени съставки и оцветители.

Той може лесно да се комбинира с други продукти, с помощта на които ще дадете на организма веществата, необходими за здравословен начин на живот.

Многобройните клинични проучвания и задълбочено изследване на химическия състав и обхвата на ефектите върху тялото, нарежда Arthroplast в групата на специализираните диетично терапевтични храни.

Продуктът не е лекарство и няма общо с други хранителни добавки.Формулата за производството е уникална и патентована.Vertera Arthroplast е напълно естествен, високо ефективен и безопасен за здравето.